Tuesday, 8 January 2013

LDK Part II


Assalammualaikum and Hi,

Misnya kat blog iniiii.perhhh lama gila rasanya tak typing ini. Eh, macam bdak OM plak saya ni kann. Anyway, minggu ini saya busy sangat dgan assignment bel, eco n quiz eco n far. !
Memey tidur tiga jam je tao ! 
sedih kann. 

K lha sebenarnya nak cerita pasal LDK ni. Boleh plak mengarut pasal bnda lain kann.
Apa daa saya ini. 
Korang mesti nak tahu kan apa tu LDK?

LDK ialah . . . .
|
|
|
|
Latihan Dalam Kumpulan.

Tujuan LDK ialah. . . .
|
|
|
cuba fikir sendiri !
c( :
|
|
|
|
a) untuk melatih kita berkomunikasi.
b) b'kerja dalam kump. * ala 'teamwork' tu. 
c) korang fikir lha sendiri. ke ke ke~

Korang tak boring ke? aku boring lha , so apa lg kan jum tgok pic kiteorang !
Ini lha saya n ex-roommate . Cer teka mana saya ?
da tahu , Diammm !


Ini kami sekumplannnn. Saya tukang ambil gmbar. ! agak2 bole jadi photographer ta?

Saya paling tinggi !
say what2.
yeahahhhhh.
ke ke ke~

Ini lha Facilitator saya. !
of course sebelah dia adalah saya kann.


Ini waktu dia soh lukis gmbar yang mgambarkan diri kita !
so I apa lagi kann describe lha pkra y negative n positive pasal diri saya !
alamak, kantoi plakk kann.


  






video

Ini waktu yang kena cakap sayang,sayang,sayang,sayang,sayang !
ahahah.
comei kott group sayaa,

Before saya mintak diri, maaf lha kalau korang tak berkenaan dgan blog saya ini.
*Macam aku kesah !
Anyway, tq for visit my blog.
Maaf entry ta best ponn.
See u around !
bye2, adios, matta ne n Assalammualaikum.

1 comment: